شرکت سوزوکی از ابتدای فعالیت خود وارد بازار خودروسازی و فروش خودرو نشده بود و اول از صنعت نساجی شروع کرده است.از سال ۱۹۰۹ تا ۱۹۵۹ در صنعت نساجی فعالیت کرده و بعد به تولید، دستگاه های تولید پارچه پرداخت. همین باعث شد مدیر شرکت سوزوکی به تولید دستگاه ها علاقه پیداکند و تصمیم گرفت تا تولیدات بزرگ تری را امتحان کند؛ از سال ۱۹۳۷ تولید خودرو را آغاز کرد و طی دوسال مدل های اولیه خود را مونتاژ کرد که با یک نوع مایع خنک کننده حرکت میکرد و فقط ۱۳ اسب بخار نیرو تولید میکرد.
بعد از جنگ جهانی اول سوزوکی موتور های گازسوز را روی دوچرخه های خود آغاز کرد و به خاطر تمایل ژاپنی ها به خرید خودروی ارزان، سوزوکی وارد بازار رقابت شد و طرفدار زیادی پیدا کرد. جالب اینجاست که در اوایل دهه ی ۶۰ سوزوکی آنقدر در تولید وتور پیشرفت کرده بود و تولیداتش را افزایش داده بود که نامش را به سوزوکی موتور تغییر داد و در اواخر دهه ۶۰ سوزوکی ماهی ۶هزار موتور وارد بازار میکرد.
پس از پیشرفت بسیاری که در تولید موتور داشت یک ماشین پیشرفته تری که سوزوکی سوزولایت نام داشت را تولید کرد این ماشین موفقیت بزرگی برای سوزوکی شد و باعث شد در همان دهه ۲ خودروی دیگری با نام های سوزوکی کری و سوزوکی فرانتی نیز تولید کند. سال ۱۹۷۷ سوزوکی خودروی دو درب کروو و در سال ۲۰۰۱ مدل سوزوکی آیرو را تولید و وارد بازار کرد که از قضا در آن زمان محبوب مردم بودند.
در دهه ی ۸۰ یک اتفاق عجیبی که برای شرکت سوزوکی افتاد این بود که با شرکت های ژنرال و ایسوز مشارکت کرد. سوزوکی در سال ۱۹۸۲ ۳/۵ در صد از سهم شرکت را به ژنرال موتور فروخت و آن سال بهترین و موفق ترین سال فعالیت سوزوکی بود. اما ژنرال موتور به ۳/۵ درصد سهم قانه نبود و در سال ۱۹۹۸، ۱۰ درصد سهم شرکت سوزوکی را خرید و در سال ۲۰۰۰ نیز سهم خود را به ۲۰ درصد ارتقا داد و در نهایت در سال ۲۰۰۸ ژنرال موتور ۳۰ از کل سهام شرکت سوزوکی را خریداری کرد اما پس از مدت ها این شرکت سهام خود را فروخت و کاهش داد و سوزوکی دوباره به جای آن ۹/۱۹ درصد از سهام شرکت را به فولکس واگن واگذار کرد.